Ford Yedek Parça Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli?

13-10-2020 14:22
Ford Yedek Parça Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Ford Yedek Parça Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli?

İnternette kendi araçları için yedek parça arayan milyonlarca kişi var ve arayanların sayısı her geçen gün artıyor. Fakat her siteden alışveriş yapılır mı?

* Öncelikle her ne kadar açıklamalarda oem numaraları yazılsa da ürünlerin araç uyumluğunu, şase numaranızı vererek sorgulatmalısınız.

* Satın almadan önce firmadan ürünün stok durumunu sorgulatmayı unutmayın. İstediğiniz ürün stokta ise aynı gün kargoya verilebilir, istediğiniz ürün tedarikçi stogunda ise ürünün gelmesi zaman alabilir.

* İstenmeyen bir sonuçla karşılaşmamak için satın almaya karar verdiğiniz firmanın güvenilirliğini ve özgeçmişini göz önünde bulundurmanız gerekir. Sektöründe uzman ve deneyimli kişilerle çalışmanızı tavsiye ederiz. Her marka aracın yedek parçasını satan firmalar yerine daha nişleşmiş firmaları tercih edebilirsiniz.

* Ürünün markası en önemli kıstaslardan biridir. Ford Yedek Parça için Luk, Sachs, Valeo, PSA, Pierburg vb markalar OEM üreticilerdir. Bilmediğiniz bir markanın kullanılacağı yere göre sıkıntı çıkarıp çıkarmadığının daha önce varsa iade sebeplerinin teyidini almanız gerekmektedir.

Hepinize keyifli alışverişler dileriz

Çakır Otomotiv siz değerli müşterilerine ford yedek parçalarını en uygun fiyatla sunmayı ilke edinerek yola çıkmıştır. Çakır Otomotiv ford marka fiesta, ford vb. araçlarınızın orjinal yedek parçalarını ve yan sanayi binlerce değişik ürününü en uygun fiyata sunmaktadır.En hızlı, güvenilir ve iyi kampanyaları sunmaktayız. Ürün alma mecburiyeti olmaksızın Ford Fiesta, focus vb. gibi ford yedek parçalarını online olarak sitemizden görebilir, mağazamızı tanıyabilirsiniz. Sitemiz alışverişlerinizde satın aldığınız ford yedek parçası ürünler, Çakır Otomativ güvencesi ve garantisi altında vereceğiniz adrese teslim edilecektir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.